< < < Specialist in subcontractare industriala, mecano-sudura, frezare, prelucrare, masini speciale, inginerie > > >

MECANO SUDURA IN SUBCONTRACTARE INDUSTRIALA

Sudura de înalta securitate, MIG, MAG, TIG, lipire, Sudura manuala, semi-automata, sârma solida, sârma umpluta, sudura prin puncte(punctiforma)

RFCI MASINA ENGINEERING este cunoscuta pentru calitatea muncii sale pentru zona pieselor de inalta securitate (de transport prin cablu). Societatea noastra a adaptat în acest domeniu toate îmbunatatirile care au aparut în ultimii ani. Am facut toate procedurile de sudura calificata (QMOS) de catre organismele de certificare agreate.

Sudorii nostri sunt aprobati de catre agenti externi în conformitate cu EN 287-1 (MIG, MAG si TIG). Aceste competente au permis societatii sa fie recunoscuta ca un furnizor fiabil de mai multe companii internationale.

Produsele noastre sunt livrate în mod regulat companiilor de fabricare a echipamentelor de lucrari publice, echipament de minerit, protectie in zonele montane, platforme de lucru aeriene, unelte militare, transport pe cablu, echipament nuclear etc

Conditiile aspre de utilizare a acestor materiale, dovedesc in plus fata de fiabilitatea produselor noastre, ca sunt realizate conform exigentelor clientului.

Noi oferim prestatii complete asupra ansamblurilor mecano - sudate: tratament de galvanizare, zincare sau vopsire poliuretanica sau epoxidic.