< < < Specialist in subcontractare industriala, mecano-sudura, frezare, prelucrare, masini speciale, inginerie > > >

STUDIU & CONCEPTIE

Cercetare, proiectare, birou de studii, software CAO-DAO AUTOCAD

Cercetare

Biroul nostru de cercetare/proiectare, complet echipat cu programe soft CAO-DAO AUTOCAD, ne permite sa comunicam cu usurinta toate informatiile tehnice clientilor nostri. Inginerii si proiectantii creaza, inoveaza si va propun solutii tehnice concrete pentru optimizarea productivitatii si reducerea costurilor de productie.

Mai aproape de cerere

Versatilitatea si cunostintele aprofundate in sectoarele industriei automobile, electromenajere si lucrarilor publice...sunt principalele puncte forte ale echipei noastre din cadrul Biroului de studii.

Bazandu-ne pe utilizarea mai multor programe 3D putem prezenta proiecte specifice, care vor fi apoi fabricate Ón atelierele noastre, cu ajutorul intrugului nostru parc de masini, modernizat de-a lungul anilor.

Experienta industriala

Experienta noastra Óndelungata Ón fabricarea de masini speciale permite companiei sa prezinte cele mai bune performante Ón acest domeniu.

Includerea in caietul de sarcini este esentiala Ón dezvoltarea de planuri specifice Ón AUTOCAD. Fiecare componenta este produsa Ón atelierele noastre.Automatizarea si setarile sunt efectuate de catre specialisti, Ón scopul de a reduce la minimum punerea in functiune a masinilor o data livrate clientilor nostri.